marți, 7 octombrie 2014

Beneficiile produselor din soia asupra sanatatii

Boabele de soia si implicit produsele din soia au multe beneficii asupra sanatatii, aici fiind incluse si abilitatea de a imbunatatii metabolismul, ajuta oamenii sa-si pastreze greutatea corporala intr-un mod cat mai natural si mai sanatos cu putinta, protejeaza sanatatea inimii, protejeaza corpul impotriva cancerului, reduce efectul menopauzei, imbunatateste sanatatea digestiva, promoveaza sanatatea oaselor, protejeaza impotriva defectelor din nastere, imbunatateste circulatia, scade riscul de diabet si genereaza un tonus general mult mai bun al corpului. 

Boabele din soia sunt o specie de leguma care a devenit extrem de cunoscuta si de consumata la un nivel foarte mare in intreaga lume. Acestea sunt extrem de folositoare pentru sanatatea umana, si sunt de asemenea si foarte usor de cultivat. Acestea sunt produse la scara foarte larga in SUA si Africa de Sud, dar acestea sunt de fapt originare din Asia de Est. 

Boabele de soia au crescut in popularitate si au devenit atat de importante in ultimele decenii datorita mediatizarii mult mai mari a acestora si a popularitatii laptelui de soia si a produselor solide din soia. Nivelul ridicat de proteine le fac sa fie o sursa ideala de proteine pentru vegetarieni, si varietatea mare  de produse din soia a creat o masa masiva pe piata. 

Acestea au foarte multi nutrienti, vitamine, compusi organici, minerale iar in ceea ce priveste vitaminele, acestea sunt vitamina K, riboflavina, vitamina B6, tiamina si vitamina C; iar mineralele continute sunt fier, magneziu, cupru, potasiu, magneziu, zinc, seleniu si calciu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu