Boabele de soia si
implicit produsele din soia au multe beneficii asupra sanatatii,
aici fiind incluse si abilitatea de a imbunatatii metabolismul, ajuta oamenii sa-si pastreze greutatea corporala intr-un mod cat mai natural si mai sanatos
cu putinta, protejeaza sanatatea inimii, protejeaza corpul impotriva
cancerului, reduce efectul menopauzei, imbunatateste sanatatea digestiva,
promoveaza sanatatea oaselor, protejeaza impotriva defectelor din nastere,
imbunatateste circulatia, scade riscul de diabet si genereaza un tonus general
mult mai bun al corpului.
Boabele din soia sunt
o specie de leguma care a devenit extrem de cunoscuta si de consumata la un
nivel foarte mare in intreaga lume. Acestea sunt extrem de folositoare pentru
sanatatea umana, si sunt de asemenea si foarte usor de cultivat. Acestea sunt
produse la scara foarte larga in SUA si Africa de Sud, dar acestea sunt de fapt
originare din Asia de Est.
Boabele de soia au crescut in popularitate si au devenit atat de importante in ultimele decenii datorita mediatizarii mult mai mari a acestora si a popularitatii laptelui de soia si a produselor solide din soia. Nivelul ridicat de proteine le fac sa fie o sursa ideala de proteine pentru vegetarieni, si varietatea mare de produse din soia a creat o masa masiva pe piata.
Boabele de soia au crescut in popularitate si au devenit atat de importante in ultimele decenii datorita mediatizarii mult mai mari a acestora si a popularitatii laptelui de soia si a produselor solide din soia. Nivelul ridicat de proteine le fac sa fie o sursa ideala de proteine pentru vegetarieni, si varietatea mare de produse din soia a creat o masa masiva pe piata.
Acestea au foarte multi
nutrienti, vitamine, compusi organici, minerale iar in ceea ce priveste
vitaminele, acestea sunt vitamina K, riboflavina, vitamina B6, tiamina si
vitamina C; iar mineralele continute sunt fier, magneziu, cupru, potasiu,
magneziu, zinc, seleniu si calciu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu